Bizzblog, onze experts leggen het voor u uit

Krijg terug grip op je ondernemerschap met een 1-op-1 coachingsessie

Honderden telefoons en e-mails heeft het Corona-hulppunt voor ondernemers van Bizzit ontvangen en beantwoord. Hierin zagen we dat ondernemers de afgelopen weken voluit hun zorgen hebben geuit: hoe gaan we de hele coronacrisis betaald krijgen? Hoe kom ik terug aan meer inkomsten? Wat kan ik doen om de financiële impact te beperken?

Intussen is de eerste storm gaan liggen. Dankzij tal van overheidsmaatregelen zoals premies en uitkeringen wordt er een stukje van deze zorgen opgevangen. Daardoor merken we dat de vragen van ondernemers stilaan veranderen. Er wordt gezocht naar oplossingen en mogelijkheden om terug in de actie te komen. Ondernemers zijn immers geen stilzitters! Maar ondernemen in tijden van corona, daar is helemaal geen handleiding voor. Dus moet je als ondernemer op zoek gaan naar nieuwe creatieve manieren om je thuiswerkende medewerkers aan te sturen, je ondernemersgeest terug te prikkelen, je werking te herorganiseren en je producten en diensten aan te bieden.

Vanaf vandaag lanceren we bij Bizzit een mini-coachingsprogramma van 2u waarin ik als ondernemerscoach praktische en hands-on-oplossingen mee ga bedenken op jouw concrete businessvraag:

  • Hoe organiseer ik vanop afstand de interne werking van mijn onderneming?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers betrokken en geëngageerd blijven nu ze van thuis uit werken?
  • Hoe krijg ik vat op de prestaties die medewerkers van thuis uit verrichten?
  • Hoe kan ik mijn mensen ook nu laten merken dat ik hen waardeer?
  • Wat kan ik doen op vlak van communicatie naar klanten en samenwerkingspartners?
  • Hoe kan ik zelf een goede werkstructuur vinden voor mijn persoonlijk funtioneren als ondernemer en een goede work-life balans vinden met de kinderen thuis?
  • Hoe kan ik mijn aanbod vertalen naar online producten en diensten?


Praktisch

In dit mini-coachingsprogramma vertrekken we vanaf de probleemstellingen die je als ondernemer momenteel tegenkomt en waarvoor je dringend oplossingen wil vinden. Het wordt dus een echte powersessie! Je bereidt je doelstellingen voor onze sessie kort voor en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Via een online vergadering via teams neem je deel aan de de coachingssessie op het afgesproken datum en tijdstip.


Je investering

We willen bij Bizzit solidair zijn met onze klanten en bieden daarom een korte en betaalbare coachingssessie aan voor de prijs van 197 euro ipv 250 euro. Na afloop ontvang je een factuur die 100% aftrekbaar is als businesscoaching. Een verderzetting van de sessie is altijd mogelijk.

Heb je een vraag over de powersessie of wens je een afspraak te maken? Stuur dan een e-mail naar kelly.esseldeurs@bizzit.tax of bel tijdens de kantooruren naar 011 933 501, vraag achter Kelly en dan kijken we elkaar hopelijk heel binnenkort in de lens!

Stuur een e-mail naar Kelly