Bedrijfsadvies en ondernemerscoaching

Succesvol ondernemen steunt op 4 pijlers

Succesvol ondernemen is niet alleen een kwestie van hard werken of geluk. Wat dan wel?

 • Emotionele Intelligentie (EQ) 
 • De juiste competenties ontwikkelen
 • Een passende bedrijfsstrategie 
 • Een relevante missie uitdragen 

Ontwikkel deze 4 pijlers

Wil je als ondernemer uitdagingen en veranderingen het hoofd kunnen bieden? Ontwikkel dan deze 4 pijlers. Alleen dan kan het ondernemerschap een duurzame carrièrekeuze zijn en kan jouw bedrijf uitgroeien tot een persoonlijk succes.

Bizzit helpt ondernemers

De ondernemerscoach van Bizzit begeleidde al veel zelfstandigen, bedrijfsleiders en ondernemers op belangrijke schakelmomenten: bij het opstarten, uitbouwen, heroriënteren of managen van hun onderneming.

Bedrijfsadvies & HR:
we versterken je onderneming

 • Klantgerichtheid: meer klanten en verkoop door de klantgerichtheid in je onderneming te vergroten: hoe is het gesteld met mijn klantgerichtheid en hoe kan ik mijn onderneming nog aantrekkelijker maken voor klanten?

 • Change: je moet je onderneming doorheen een belangrijke verandering leiden op vlak van werkwijze, samenwerking of management: hoe krijg ik iedereen mee?

 • Ondernemen met een strategie: voor het uitzetten van een duidelijke en strategische koers voor je onderneming: welke koers kan ik best varen en hoe?

 • HR & personeelszaken: de juiste persoon op de juiste plaats, takenpakketten en afspraken over de (samen)werking worden belangrijker: hoe start ik met een professioneel personeelsbeleid?

Ondernemerscoaching:
we versterken jou als persoon

 • Startersbegeleiding: starten met een eenvoudig ondernemersplan voor 1 jaar

 • Beter samenwerken en vergaderen in managementteams: tijd om de taken te verdelen en duidelijke afspraken te maken: hoe worden we een geolied team?

 • Leidinggeven voor ondernemers en bedrijfsleiders: hoe stuur ik mijn mensen goed aan en leer ik delegeren?

 • Veerkrachtig ondernemen: sterker staan als ondernemer: hoe vind ik mijn motivatie en veerkracht terug?

 • Work-lifebalans voor ondernemers: meer rust vinden in de dagelijke drukte: hoe hou ik alle ballen in de lucht en leer ik ontspannen?

Loopbaanbegeleiding voor ondernemers

 • Keuzes maken: moet ik stoppen of doorgaan als zelfstandige? 

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandige 

 • Samen opstarten of toch alleen? 

 • Terug naar de arbeidsmarkt. Maar wat dan? 

 • Hoe kan ik mijn sterktes en kwaliteiten als ondernemer optimaal inzetten om mijn onderneming te versterken?

 • Ben ik wel uit het juiste hout gesneden als zelfstandige?

Klaar om te groeien als ondernemer?

Ons bedrijfsadvies geeft je onderneming een sterke en strategische omkadering. Via onze ondernemerscoaching ontdek je waar je nu staat als ondernemer, waar je naartoe wil en vind je een aanpak die voor jou werkbaar is en bij je past. Je versterkt de sturing die je geeft aan je bedrijf en de grip die je hebt op jezelf als zaakvoerder, waardoor je sneller resultaten bereikt en je doelstellingen en ambities écht kan realiseren. 

Het resultaat? Je groeit als ondernemer en vindt meer voldoening en succes in je persoonlijk ondernemerschap.

Stel hier je vraag